Tavada pirzola tavuk yaparken, tavukları marine etmenin neden bu kadar önemli olduğunu merak ettiniz mi? Marine süresi ne kadar uzarsa, lezzet o kadar yoğunlaşıyor gibi görünüyor. Ayrıca tavukları pişirmeden önce iyice kurulamaları gerektiğini öğrendiğimde, bu adımın ne kadar kritik olduğunu anladım. Sizce bu tür detaylar, yemeğin genel lezzetini nasıl etkiliyor? Özellikle tavanın yeterince ısındığından emin olmak için ne yapıyorsunuz? Tavukları sulu bırakmamak için hangi yöntemleri denemek istersiniz?
Tavada pirzola tavuk yaparken, tavukları marine etmenin neden bu kadar önemli olduğunu merak ettiniz mi? Marine süresi ne kadar uzarsa, lezzet o kadar yoğunlaşıyor gibi görünüyor. Ayrıca tavukları pişirmeden önce iyice kurulamaları gerektiğini öğrendiğimde, bu adımın ne kadar kritik olduğunu anladım. Sizce bu tür detaylar, yemeğin genel lezzetini nasıl etkiliyor? Özellikle tavanın yeterince ısındığından emin olmak için ne yapıyorsunuz? Tavukları sulu bırakmamak için hangi yöntemleri denemek istersiniz?
Cevap yaz