Pirzola pişirme konusunda kesinlikle doğru adımları takip etmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin rengi ve yağ oranı gibi unsurların dikkatle seçilmesi gerektiği konusunda hemfikiriz. Kuzu pirzolasının yumuşak dokusu ve zengin aroması gerçekten tercih sebebi. Marine etme işleminin de lezzet açısından büyük bir fark yarattığını belirtmeliyim. Peki, marine ederken kullandığınız malzemeler arasında en çok hangi otları tercih edersiniz? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisinin en çok hoşunuza gittiğini merak ediyorum. Izgara ile fırında pişirme arasında bir tercih yapacak olsanız, hangisini seçersiniz?
Pirzola pişirme konusunda kesinlikle doğru adımları takip etmenin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin rengi ve yağ oranı gibi unsurların dikkatle seçilmesi gerektiği konusunda hemfikiriz. Kuzu pirzolasının yumuşak dokusu ve zengin aroması gerçekten tercih sebebi. Marine etme işleminin de lezzet açısından büyük bir fark yarattığını belirtmeliyim. Peki, marine ederken kullandığınız malzemeler arasında en çok hangi otları tercih edersiniz? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisinin en çok hoşunuza gittiğini merak ediyorum. Izgara ile fırında pişirme arasında bir tercih yapacak olsanız, hangisini seçersiniz?
Cevap yaz