Kuzu pirzola marine etmek için hangi malzemeleri kullanmayı düşündünüz? Asidik malzemelerin etkisiyle etin yumuşamasını sağlamak gerçekten önemli görünüyor. Limon suyu veya yoğurt gibi seçeneklerden hangisini tercih edersiniz? Ayrıca, baharatlar ve otlar kısmında tuz ve karabiber dışında hangi lezzetleri denemek istersiniz? Zeytinyağı ile marine ederseniz, etin nemini koruyarak daha lezzetli olacağını duydum. Marine işlemi sonrası pişirme aşamasında dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir, merak ettim.
Kuzu pirzola marine etmek için hangi malzemeleri kullanmayı düşündünüz? Asidik malzemelerin etkisiyle etin yumuşamasını sağlamak gerçekten önemli görünüyor. Limon suyu veya yoğurt gibi seçeneklerden hangisini tercih edersiniz? Ayrıca, baharatlar ve otlar kısmında tuz ve karabiber dışında hangi lezzetleri denemek istersiniz? Zeytinyağı ile marine ederseniz, etin nemini koruyarak daha lezzetli olacağını duydum. Marine işlemi sonrası pişirme aşamasında dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir, merak ettim.
Cevap yaz