Pirzolaya eklenebilecek baharatlar hakkında verdiğin bilgiler harika! Özellikle karabiber ve tuzun önemini vurgulaman çok yerinde. Peki, marine harcını uyguladıktan sonra pirzolaları hangi pişirme yöntemleriyle hazırlamak daha iyi sonuç veriyor? Izgara mı, fırında mı yoksa tavada mı pişirmek daha lezzetli olur? Kendi deneyimlerinle bu konuda biraz daha bilgi verebilir misin?
Pirzolaya eklenebilecek baharatlar hakkında verdiğin bilgiler harika! Özellikle karabiber ve tuzun önemini vurgulaman çok yerinde. Peki, marine harcını uyguladıktan sonra pirzolaları hangi pişirme yöntemleriyle hazırlamak daha iyi sonuç veriyor? Izgara mı, fırında mı yoksa tavada mı pişirmek daha lezzetli olur? Kendi deneyimlerinle bu konuda biraz daha bilgi verebilir misin?
Cevap yaz