Pirzolanın süte marine edilmesi hakkında daha fazla bilgi almak isterken, sütün etin yumuşaklığını artırma özelliği dikkatimi çekti. Marine süresinin önemini de göz önünde bulundurursak, en az 4 saat bekletmek yeterli mi yoksa daha uzun süre bekletmek mi daha iyi sonuç verir? Ayrıca, marine işlemi sonrası pişirme yöntemleri arasında en lezzetlisi hangisi oluyor? Izgara mı, tava mı yoksa fırında pişirmek mi daha çok tercih ediliyor?
Pirzolanın süte marine edilmesi hakkında daha fazla bilgi almak isterken, sütün etin yumuşaklığını artırma özelliği dikkatimi çekti. Marine süresinin önemini de göz önünde bulundurursak, en az 4 saat bekletmek yeterli mi yoksa daha uzun süre bekletmek mi daha iyi sonuç verir? Ayrıca, marine işlemi sonrası pişirme yöntemleri arasında en lezzetlisi hangisi oluyor? Izgara mı, tava mı yoksa fırında pişirmek mi daha çok tercih ediliyor?
Cevap yaz