Izgara pirzola için bu terbiye tariflerini okuduktan sonra, özellikle yoğurtlu terbiye ilgimi çekti. Yoğurt gerçekten etin yumuşamasını sağlıyor mu? Ben de denemek istiyorum ama en az 2 saat bekletmek gerektiğini duyunca, bu süre zarfında başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalacağım. Diğer tariflere de göz attım, klasik sarımsaklı zeytinyağı tarifi ise çok basit ve hemen uygulayabileceğim bir seçenek. Baharatlı olan acılı terbiye de oldukça cazip görünüyor, acı sever biri olarak bunu denemek kesinlikle hoşuma gidecek. Sizce bu tariflerden hangisi daha çok lezzet katıyor?
Izgara pirzola için bu terbiye tariflerini okuduktan sonra, özellikle yoğurtlu terbiye ilgimi çekti. Yoğurt gerçekten etin yumuşamasını sağlıyor mu? Ben de denemek istiyorum ama en az 2 saat bekletmek gerektiğini duyunca, bu süre zarfında başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalacağım. Diğer tariflere de göz attım, klasik sarımsaklı zeytinyağı tarifi ise çok basit ve hemen uygulayabileceğim bir seçenek. Baharatlı olan acılı terbiye de oldukça cazip görünüyor, acı sever biri olarak bunu denemek kesinlikle hoşuma gidecek. Sizce bu tariflerden hangisi daha çok lezzet katıyor?
Cevap yaz