Mangalda kuzu pirzola pişirmek için harika bir tarif verdiğinizi düşünüyorum. Marinasyon sürecinin önemi gerçekten dikkat çekici, etin lezzetini artırmak için bu aşamayı atlamak istemem. Peki, marinasyonu ne kadar süre bekletmek gerektiğini denedikten sonra, etin yumuşaklığında ne gibi bir fark hissettiniz? Ayrıca, servis önerileriniz arasında yer alan yoğurt sosunu denediniz mi? Hangi garnitür ile en güzel uyumu sağladığını merak ediyorum. Yaz akşamlarında bu lezzeti arkadaşlarla paylaşmak harika bir fikir!
Mangalda kuzu pirzola pişirmek için harika bir tarif verdiğinizi düşünüyorum. Marinasyon sürecinin önemi gerçekten dikkat çekici, etin lezzetini artırmak için bu aşamayı atlamak istemem. Peki, marinasyonu ne kadar süre bekletmek gerektiğini denedikten sonra, etin yumuşaklığında ne gibi bir fark hissettiniz? Ayrıca, servis önerileriniz arasında yer alan yoğurt sosunu denediniz mi? Hangi garnitür ile en güzel uyumu sağladığını merak ediyorum. Yaz akşamlarında bu lezzeti arkadaşlarla paylaşmak harika bir fikir!
Cevap yaz