Bu tarifteki kuzu pirzolasını marine etme yöntemi kesinlikle denemeye değer. Özellikle zeytinyağı, limon suyu ve sarımsak kombinasyonu, ete derin bir lezzet katacak gibi görünüyor. Marine süresinin 2 saatten 6 saate kadar değişebilmesi, kişisel tercihlere göre ayarlanabilmesi açısından oldukça pratik. Peki, bu marine karışımına başka hangi baharatları eklemeyi düşünürsünüz? Özellikle farklı tatlar denemek çok keyifli olabilir. Ayrıca, dinlendirme aşamasında etin daha lezzetli olmasını sağlayacak önerileriniz var mı?
Bu tarifteki kuzu pirzolasını marine etme yöntemi kesinlikle denemeye değer. Özellikle zeytinyağı, limon suyu ve sarımsak kombinasyonu, ete derin bir lezzet katacak gibi görünüyor. Marine süresinin 2 saatten 6 saate kadar değişebilmesi, kişisel tercihlere göre ayarlanabilmesi açısından oldukça pratik. Peki, bu marine karışımına başka hangi baharatları eklemeyi düşünürsünüz? Özellikle farklı tatlar denemek çok keyifli olabilir. Ayrıca, dinlendirme aşamasında etin daha lezzetli olmasını sağlayacak önerileriniz var mı?
Cevap yaz