Keçi pirzola pişirme konusunda gerçekten harika bilgiler var! Marine etme süresi olarak neden 2-3 saat önerildiğini merak ediyorum. Daha uzun bir süre marine etmek, etin daha fazla lezzet ve yumuşaklık kazanmasını sağlamaz mı? Ayrıca, ızgara yönteminde etin her iki tarafının 5-7 dakika pişirilmesi yeterli mi, yoksa etin kalınlığına göre bu süre değişebilir mi? Fırında pişirme sırasında baharatlar ve sebzeler eklemenin, etin lezzetini nasıl etkilediğini de çok merak ediyorum!
Keçi pirzola pişirme konusunda gerçekten harika bilgiler var! Marine etme süresi olarak neden 2-3 saat önerildiğini merak ediyorum. Daha uzun bir süre marine etmek, etin daha fazla lezzet ve yumuşaklık kazanmasını sağlamaz mı? Ayrıca, ızgara yönteminde etin her iki tarafının 5-7 dakika pişirilmesi yeterli mi, yoksa etin kalınlığına göre bu süre değişebilir mi? Fırında pişirme sırasında baharatlar ve sebzeler eklemenin, etin lezzetini nasıl etkilediğini de çok merak ediyorum!
Cevap yaz