Fırında soslu kuzu pirzola hazırlarken, marine işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle bir gece bekletmenin etin lezzetini nasıl artırdığına dair deneyimlerin var mı? Ayrıca, pişirme süresinin etin kalınlığına göre değiştiğini duydum, bu konuda ne kadar hassas olmalıyız? Yüksek sıcaklıkta pişirirken sosu kontrol etmekte zorlandığın anlar oldu mu?
Fırında soslu kuzu pirzola hazırlarken, marine işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle bir gece bekletmenin etin lezzetini nasıl artırdığına dair deneyimlerin var mı? Ayrıca, pişirme süresinin etin kalınlığına göre değiştiğini duydum, bu konuda ne kadar hassas olmalıyız? Yüksek sıcaklıkta pişirirken sosu kontrol etmekte zorlandığın anlar oldu mu?
Cevap yaz