Fırında pirzola hazırlamak ve pişirmek oldukça pratik bir yöntem. Marine aşamasında etin dinlendirilmesiyle lezzetinin arttığını öğrendim. Peki, bu marine işlemini yaparken hangi baharatları kullanmak daha etkili olur? Ayrıca, fırında pişirme sırasında etin iç kısmının da iyi pişmesini sağlamak için ne gibi önlemler alabilirim? Patatesleri de kullanmak güzel bir fikir, ama başka hangi garnitürleri önerirsiniz?
Fırında pirzola hazırlamak ve pişirmek oldukça pratik bir yöntem. Marine aşamasında etin dinlendirilmesiyle lezzetinin arttığını öğrendim. Peki, bu marine işlemini yaparken hangi baharatları kullanmak daha etkili olur? Ayrıca, fırında pişirme sırasında etin iç kısmının da iyi pişmesini sağlamak için ne gibi önlemler alabilirim? Patatesleri de kullanmak güzel bir fikir, ama başka hangi garnitürleri önerirsiniz?
Cevap yaz