Fırında patatesle birlikte pirzola yapmayı düşündüğünüzde, özellikle marine süresi hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Marine etmenin etin lezzetini artırdığı söyleniyor, sizce bu süreyi uzatmak pişirmenin sonucunu ne kadar etkileyebilir? Ayrıca, patateslerin kesim şeklinin pişirme süresini etkilediğini belirtmişsiniz, bu konuda deneyiminiz var mı? Tepsinin üzerinin folyo ile kaplanmasının faydalarını da merak ediyorum. Sizce bu, etin kurumasını önlemek için yeterli bir önlem mi?
Fırında patatesle birlikte pirzola yapmayı düşündüğünüzde, özellikle marine süresi hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Marine etmenin etin lezzetini artırdığı söyleniyor, sizce bu süreyi uzatmak pişirmenin sonucunu ne kadar etkileyebilir? Ayrıca, patateslerin kesim şeklinin pişirme süresini etkilediğini belirtmişsiniz, bu konuda deneyiminiz var mı? Tepsinin üzerinin folyo ile kaplanmasının faydalarını da merak ediyorum. Sizce bu, etin kurumasını önlemek için yeterli bir önlem mi?
Cevap yaz