Fırında kuzu pirzola pişirirken süreleri belirlerken etin kalınlığına dikkat etmek önemli mi? Özellikle 1-2 cm kalınlığındaki pirzolalar için 20-25 dakika yeterli mi, yoksa daha az pişirme süresi de etkili olabilir mi? Ayrıca, fırının sıcaklığının pişirme süresine olan etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Benim için en ideal pişirme derecesi ne olmalı?
Fırında kuzu pirzola pişirirken süreleri belirlerken etin kalınlığına dikkat etmek önemli mi? Özellikle 1-2 cm kalınlığındaki pirzolalar için 20-25 dakika yeterli mi, yoksa daha az pişirme süresi de etkili olabilir mi? Ayrıca, fırının sıcaklığının pişirme süresine olan etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Benim için en ideal pişirme derecesi ne olmalı?
Cevap yaz