Dana pirzola fırında pişirirken, etin kalınlığına ve istenen pişme derecesine bağlı olarak pişirme süresinin değiştiğini öğrenmek oldukça önemli. Özellikle 2-4 cm kalınlığındaki bir dana pirzola için 20-48 dakika arasında bir süre gerektiği belirtiliyor. Peki, fırın tipinin bu süreye etkisi hakkında ne düşünüyorsun? Fanlı fırınların pişirme süresini %20 oranında kısalttığı bilgisi senin için ne kadar faydalı? Ayrıca, marinasyonun lezzet üzerindeki etkisini denemeyi düşündün mü?
Dana pirzola fırında pişirirken, etin kalınlığına ve istenen pişme derecesine bağlı olarak pişirme süresinin değiştiğini öğrenmek oldukça önemli. Özellikle 2-4 cm kalınlığındaki bir dana pirzola için 20-48 dakika arasında bir süre gerektiği belirtiliyor. Peki, fırın tipinin bu süreye etkisi hakkında ne düşünüyorsun? Fanlı fırınların pişirme süresini %20 oranında kısalttığı bilgisi senin için ne kadar faydalı? Ayrıca, marinasyonun lezzet üzerindeki etkisini denemeyi düşündün mü?
Cevap yaz