Kuzu pirzola yapımında marinasyon süresi gerçekten çok önemli. Ben de denediğimde etin yumuşaklığını arttırmak için 4-5 saat bekletmiştim ve sonuç harikaydı. Ayrıca, ızgara yöntemini tercih ettim, etlerin dışı güzelce mühürlendi ve içi de yumuşak kaldı. Yanına hazırladığım sebzelerle birlikte servis ettiğimde misafirlerim bayıldı. Zeytinyağı ve limon suyu karışımının lezzeti o kadar iyi oldu ki, bir daha yapmayı planlıyorum. Kuzu pirzola yaparken kullandığınız malzemelerin kalitesinin de çok önemli olduğuna katılıyorum; taze ve iyi bir et almak her şeyin başı. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Kuzu pirzola yapımında marinasyon süresi gerçekten çok önemli. Ben de denediğimde etin yumuşaklığını arttırmak için 4-5 saat bekletmiştim ve sonuç harikaydı. Ayrıca, ızgara yöntemini tercih ettim, etlerin dışı güzelce mühürlendi ve içi de yumuşak kaldı. Yanına hazırladığım sebzelerle birlikte servis ettiğimde misafirlerim bayıldı. Zeytinyağı ve limon suyu karışımının lezzeti o kadar iyi oldu ki, bir daha yapmayı planlıyorum. Kuzu pirzola yaparken kullandığınız malzemelerin kalitesinin de çok önemli olduğuna katılıyorum; taze ve iyi bir et almak her şeyin başı. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Cevap yaz