Kuzu pirzola ile ilgili bu bilgileri okuduktan sonra aklıma bir soru geldi. 1 kilogram kuzu pirzolada ortalama 5-7 parça bulunuyormuş. Ancak kesim şekli ve etin yağına göre bu sayı değişiyormuş. Peki, yağ oranı yüksek olan kuzu pirzolalarının daha az sayıda parça çıkaracağını düşünmek mantıklı mı? Ayrıca, pişirme yönteminin etin kalınlığını etkilediği de belirtilmiş. Bu durumda, hangi pişirme yönteminin daha az parça çıkartacağına dair bir örnek verebilir misin?
Kuzu pirzola ile ilgili bu bilgileri okuduktan sonra aklıma bir soru geldi. 1 kilogram kuzu pirzolada ortalama 5-7 parça bulunuyormuş. Ancak kesim şekli ve etin yağına göre bu sayı değişiyormuş. Peki, yağ oranı yüksek olan kuzu pirzolalarının daha az sayıda parça çıkaracağını düşünmek mantıklı mı? Ayrıca, pişirme yönteminin etin kalınlığını etkilediği de belirtilmiş. Bu durumda, hangi pişirme yönteminin daha az parça çıkartacağına dair bir örnek verebilir misin?
Cevap yaz