Tavuk sırt pirzola hakkında bu kadar detaylı bilgi verilmesi harika. Peki, marinasyon süresi gerçekten etin lezzetini artırıyor mu? Ben de bir kere denedim ama çok uzun bekletmedim, belki bu yüzden tadı istediğim gibi olmadı. Ayrıca, ızgara yaparken etin yanmaması için ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Izgara yaparken dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Fırında pişirirken sebzelerin eklenmesi iyi bir fikir, bu şekilde daha zengin bir tat elde edilebilir mi? Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Tavuk sırt pirzola hakkında bu kadar detaylı bilgi verilmesi harika. Peki, marinasyon süresi gerçekten etin lezzetini artırıyor mu? Ben de bir kere denedim ama çok uzun bekletmedim, belki bu yüzden tadı istediğim gibi olmadı. Ayrıca, ızgara yaparken etin yanmaması için ne gibi ipuçları verebilirsiniz? Izgara yaparken dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Fırında pişirirken sebzelerin eklenmesi iyi bir fikir, bu şekilde daha zengin bir tat elde edilebilir mi? Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz