Tavada tavuk pirzola yaparken en önemli noktaların neler olduğunu merak ediyorum. Mesela, marine işleminin ne kadar süre yapılması gerektiği konusunda bir öneri var mı? Ayrıca, kızartma sürecinde tavuk pirzolalarının üst üste gelmemesi gerektiği belirtilmiş, bu durumda tavada kaç parça tavuk pirzola ile çalışmak en ideali? Son olarak, dinlendirme süresinin lezzet üzerindeki etkisi gerçekten önemli mi? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Tavada tavuk pirzola yaparken en önemli noktaların neler olduğunu merak ediyorum. Mesela, marine işleminin ne kadar süre yapılması gerektiği konusunda bir öneri var mı? Ayrıca, kızartma sürecinde tavuk pirzolalarının üst üste gelmemesi gerektiği belirtilmiş, bu durumda tavada kaç parça tavuk pirzola ile çalışmak en ideali? Son olarak, dinlendirme süresinin lezzet üzerindeki etkisi gerçekten önemli mi? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz