Tavada pirzola pişirmenin bu kadar pratik ve lezzetli olduğunu duymak beni çok heyecanlandırdı. Özellikle marinasyon sürecinin önemine değinmeniz ve etin oda sıcaklığına gelmesi için bekletilmesi gerektiğini belirtmeniz oldukça faydalı. Etin daha eşit pişmesi için buipucu gerçekten işe yarıyor. Ayrıca, sarımsak ve limon suyu ekleyerek lezzeti artırmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Sizce en uygun tavayı seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?
Tavada pirzola pişirmenin bu kadar pratik ve lezzetli olduğunu duymak beni çok heyecanlandırdı. Özellikle marinasyon sürecinin önemine değinmeniz ve etin oda sıcaklığına gelmesi için bekletilmesi gerektiğini belirtmeniz oldukça faydalı. Etin daha eşit pişmesi için buipucu gerçekten işe yarıyor. Ayrıca, sarımsak ve limon suyu ekleyerek lezzeti artırmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Sizce en uygun tavayı seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?
Cevap yaz