Süt dana pirzola pişirme yöntemleri arasında en çok hangisini denemek istersiniz? Izgara, tava veya fırın? Özellikle izgarada dışının çıtır çıtır, içinin yumuşak kalması beni çok etkiliyor. Marine etmek için hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsunuz? Ayrıca, tavada sarımsak ve kekik soslu pişirmeyi de denemeyi düşünüyorum, sizce nasıl olur? Haşlama yöntemi ile ilgili olarak sebzelerle birlikte kaynatmanın lezzetini artıracağını duydum, bu konuda denemek isteyecek misiniz? Etin dinlendirilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Bu süreçte etin tadı nasıl değişiyor?
Süt dana pirzola pişirme yöntemleri arasında en çok hangisini denemek istersiniz? Izgara, tava veya fırın? Özellikle izgarada dışının çıtır çıtır, içinin yumuşak kalması beni çok etkiliyor. Marine etmek için hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsunuz? Ayrıca, tavada sarımsak ve kekik soslu pişirmeyi de denemeyi düşünüyorum, sizce nasıl olur? Haşlama yöntemi ile ilgili olarak sebzelerle birlikte kaynatmanın lezzetini artıracağını duydum, bu konuda denemek isteyecek misiniz? Etin dinlendirilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Bu süreçte etin tadı nasıl değişiyor?
Cevap yaz