Pirzola terbiyesi ile ilgili bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle marine süresi konusunda dikkat edilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Ben marine işlemini genelde aceleye getiriyordum ama bu bilgi sayesinde etin lezzetinin ne kadar arttığını görebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca, dinlendirme süresinin de önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu noktayı atlıyordum genelde. Pirzola pişirirken tavayı ısıtmak ve yağın sıcaklığını doğru ayarlamak da sanırım lezzeti etkileyen faktörler arasında. Sizce en iyi pirzola nasıl hazırlanır?
Pirzola terbiyesi ile ilgili bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle marine süresi konusunda dikkat edilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Ben marine işlemini genelde aceleye getiriyordum ama bu bilgi sayesinde etin lezzetinin ne kadar arttığını görebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca, dinlendirme süresinin de önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu noktayı atlıyordum genelde. Pirzola pişirirken tavayı ısıtmak ve yağın sıcaklığını doğru ayarlamak da sanırım lezzeti etkileyen faktörler arasında. Sizce en iyi pirzola nasıl hazırlanır?
Cevap yaz