Kemiksiz pirzola etinin özellikleri gerçekten ilgi çekici. Özellikle taze etin canlı kırmızı renkte olması gerektiği ve düşük yağlı ama mermerleşmiş yağ içeren parçaların tercih edilmesi konuları dikkatimi çekti. Marine etme süreci de oldukça önemli görünüyor. Baharatların lezzetini emmesi için en az 30 dakika bekletilmesi gerektiğini bilmiyordum. Peki, sizce hangi baharatlar en iyi sonucu verir? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara mı, tava mı yoksa fırın mı? Her birinin kendine has bir lezzet sunduğu kesin, ama sizin favoriniz hangisi?
Kemiksiz pirzola etinin özellikleri gerçekten ilgi çekici. Özellikle taze etin canlı kırmızı renkte olması gerektiği ve düşük yağlı ama mermerleşmiş yağ içeren parçaların tercih edilmesi konuları dikkatimi çekti. Marine etme süreci de oldukça önemli görünüyor. Baharatların lezzetini emmesi için en az 30 dakika bekletilmesi gerektiğini bilmiyordum. Peki, sizce hangi baharatlar en iyi sonucu verir? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara mı, tava mı yoksa fırın mı? Her birinin kendine has bir lezzet sunduğu kesin, ama sizin favoriniz hangisi?
Cevap yaz