Dana pirzola seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları okuduktan sonra, gerçekten de etin rengi ve yağ oranı gibi detayların ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Özellikle kemikli kesimlerin daha lezzetli olduğunu duymak ilginç. Peki, ızgara yöntemiyle pişirilmiş bir dana pirzolanın dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağlamak için hangi detaylara dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, bu marinasyon tarifini uyguladıktan sonra etin lezzetinin ne kadar arttığını merak ediyorum. Deneyen var mı?
Dana pirzola seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları okuduktan sonra, gerçekten de etin rengi ve yağ oranı gibi detayların ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Özellikle kemikli kesimlerin daha lezzetli olduğunu duymak ilginç. Peki, ızgara yöntemiyle pişirilmiş bir dana pirzolanın dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağlamak için hangi detaylara dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, bu marinasyon tarifini uyguladıktan sonra etin lezzetinin ne kadar arttığını merak ediyorum. Deneyen var mı?
Cevap yaz