Balık pirzola hazırlarken en çok hangi balık türünü tercih ediyorsunuz? Somon mu, levrek mi yoksa çipura mı? Hangi soslarla servis etmeyi düşünüyorsunuz? Yoğurtlu sos veya hardal sosu ile mi, yoksa acılı sos mu tercih edersiniz? Ayrıca, marinasyon süresinin lezzet üzerindeki etkisini nasıl buluyorsunuz? Bu konuda biraz daha bilgi almayı ister misiniz?
Balık pirzola hazırlarken en çok hangi balık türünü tercih ediyorsunuz? Somon mu, levrek mi yoksa çipura mı? Hangi soslarla servis etmeyi düşünüyorsunuz? Yoğurtlu sos veya hardal sosu ile mi, yoksa acılı sos mu tercih edersiniz? Ayrıca, marinasyon süresinin lezzet üzerindeki etkisini nasıl buluyorsunuz? Bu konuda biraz daha bilgi almayı ister misiniz?
Cevap yaz