Tavuk pirzolasını pişirmek için bu tarif gerçekten faydalı görünüyor. Özellikle marine aşaması oldukça önemli, bu adımı atlamak istemem. Peki, marinasyon süresini uzatmak lezzeti daha da artırır mı? Ayrıca, hangi pişirme yöntemini tercih ederseniz edin, iç sıcaklığın 75°C'ye ulaşması gerektiği belirtilmiş. Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, servisten sonra kalan tavuk pirzolalarını nasıl saklamalıyım?
Tavuk pirzolasını pişirmek için bu tarif gerçekten faydalı görünüyor. Özellikle marine aşaması oldukça önemli, bu adımı atlamak istemem. Peki, marinasyon süresini uzatmak lezzeti daha da artırır mı? Ayrıca, hangi pişirme yöntemini tercih ederseniz edin, iç sıcaklığın 75°C'ye ulaşması gerektiği belirtilmiş. Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, servisten sonra kalan tavuk pirzolalarını nasıl saklamalıyım?
Cevap yaz