1 kg tavuk pirzola pişirmek için en pratik ve lezzetli yöntem hangisi? Izgara yöntemiyle marine edip pişirmenin, etin dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağladığını duydum. Fırında pişirme ile sebzelerle birlikte hazırlamak da çok hoş bir seçenek olabilir. Siz hangi yöntemi denediniz? Ayrıca, tavuk pirzola için hangi baharatları kullanmak daha iyi sonuç veriyor? Kızartma yaparken yağın fazla olması sağlıklı mı, yoksa buharda pişirme mi tercih edilmeli? Tariflerden hangisi sizin favoriniz?
1 kg tavuk pirzola pişirmek için en pratik ve lezzetli yöntem hangisi? Izgara yöntemiyle marine edip pişirmenin, etin dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağladığını duydum. Fırında pişirme ile sebzelerle birlikte hazırlamak da çok hoş bir seçenek olabilir. Siz hangi yöntemi denediniz? Ayrıca, tavuk pirzola için hangi baharatları kullanmak daha iyi sonuç veriyor? Kızartma yaparken yağın fazla olması sağlıklı mı, yoksa buharda pişirme mi tercih edilmeli? Tariflerden hangisi sizin favoriniz?
Cevap yaz