Mangalda marine edilmiş kuzu pirzola hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç! Marine işlemi sırasında kullandığın malzemeler arasında zeytinyağı ve yoğurt olması, etin yumuşaklığını artırma konusunda etkili oluyor. Peki, bu marinasyonun ne kadar süre bekletilmesi en ideal sonuçları veriyor? Özellikle yaz aylarında mangal keyfi yaparken, bu lezzetli tarifin belirli bir püf noktası var mı? Ayrıca, pişirme sırasında etlerin üzerini marine sosuyla sürmek, lezzeti artırıyor mu? Senin deneyimlerin neler?
Mangalda marine edilmiş kuzu pirzola hazırlamak gerçekten keyifli bir süreç! Marine işlemi sırasında kullandığın malzemeler arasında zeytinyağı ve yoğurt olması, etin yumuşaklığını artırma konusunda etkili oluyor. Peki, bu marinasyonun ne kadar süre bekletilmesi en ideal sonuçları veriyor? Özellikle yaz aylarında mangal keyfi yaparken, bu lezzetli tarifin belirli bir püf noktası var mı? Ayrıca, pişirme sırasında etlerin üzerini marine sosuyla sürmek, lezzeti artırıyor mu? Senin deneyimlerin neler?
Cevap yaz