Kemiksiz tavuk pirzola hazırlamak oldukça pratik görünüyor, özellikle de marine etme aşamasıyla lezzetini artırmak için biraz zaman ayırmak gerektiği düşünülünce. Peki, marine etmek için hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsun? Izgara veya fırın pişirme yöntemlerinden hangisini daha çok seviyorsun? Ayrıca, yan yemek olarak genellikle ne tercih ediyorsun? Izgara sebzeler veya pilav ile mi daha iyi gidiyor sence?
Kemiksiz tavuk pirzola hazırlamak oldukça pratik görünüyor, özellikle de marine etme aşamasıyla lezzetini artırmak için biraz zaman ayırmak gerektiği düşünülünce. Peki, marine etmek için hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsun? Izgara veya fırın pişirme yöntemlerinden hangisini daha çok seviyorsun? Ayrıca, yan yemek olarak genellikle ne tercih ediyorsun? Izgara sebzeler veya pilav ile mi daha iyi gidiyor sence?
Cevap yaz